Dzień dobry!

Przychodzimy do Was z rejestracją do nowej kampanii.

Mamy przyjemność przedstawić Wam markę Byphasse!

A może już znasz produkty tej firmy?

“W Byphasse wprowadzamy na rynek skuteczne i bezpieczne produkty.
Nasze receptury są opracowywane z wyselekcjonowanych składników, przy użyciu najnowocześniejszej technologii i przy użyciu jak największej liczby naturalnych składników.
Wszystkie produkty Byphasse są zgodne z rozporządzeniem europejskim nr. 1223/2009 na produkty kosmetyczne oraz najbardziej wymagające normy jakości: ISO 22716: 2007 GMP (Dobre Praktyki Produkcyjne) oraz ISO 9001: 2015 QMS (System Zarządzania Jakością).
Zgodnie z dobrym kodeksem postępowania 100% naszego portfolio jest wytwarzane w Unii Europejskiej, dzięki czemu ograniczamy emisję dwutlenku węgla.”

 

 

Byphasse przychodzi do Was ze swoją absolutną nowością – jako jedni z pierwszych macie okazję poznać produkty nowej serii BACK TO BASICS. 

Pozwól się zaskoczyć produktami nowej generacji. Codzienna pielęgnacja kosmetykami z wysokiej jakości składnikami. BACK TO BASICS to duże rozmiary najlepszej jakości produktów. Idealne dla całej rodziny! Formuła BACK TO BASICS neutralizuje pH skóry ciała oraz głowy, zawiera 95% składników pochodzenia naturalnego. Testowane pod kontrolą dermatologiczną.

Żel pod prysznic dla skóry suchej

Żel do mycia ciała JUST SHOWER GEL zawiera glicerynę, składniki zmiękczające skórę, środki odżywiające oraz bazę oczyszczającą, które dbają, aby zachować naturalną równowagę suchej oraz bardzo suchej skóry.

Pojemność: 750ml

Żel pod prysznic dla każdego rodzaju skóry

Żel do mycia ciała JUST SHOWER GEL zawiera glicerynę oraz bazę oczyszczającą, które dbają, aby zachować naturalną równowagę każdego rodzaju skóry.

Pojemność: 750ml

Szampon do włosów

Szampon JUST SHAMPOO zawiera środki odżywiające oraz bazę oczyszczającą które dbają, aby zachować naturalną równowagę skóry głowy oraz włosów.

• Miękka formuła, która nie narusza naturalnego pH skóry głowy.

• Baza myjąca i odżywki

• 95% formuły ze składnikami pochodzenia naturalnego

• Duży rozmiar – idealny dla całej rodziny

• Dla wszystkich typów włosów, do codziennego użytku

Składniki : Aqua (woda), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Gliceryna, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-10.

Pojemność: 750ml

Płyn micelarny z węglem aktywnym 

Dla cery tłustej i mieszanej.

Płyn micelarny BYPHASSE z aktywnym węglem bambusowym to woda myjąca, która łączy w sobie micele (drobne cząsteczki środka powierzchniowo czynnego) i węgiel aktywny, zapewniając skórze głębokie oczyszczenie bez uczucia tłustości i konieczności spłukiwania.

Węgiel aktywny zawarty w formule pomaga zwalczać cząsteczki zanieczyszczeń osadzające się w ciągu dnia.

Delikatnie myje, usuwa makijaż i oczyszcza twarz, oczy i usta.

Zalety produktu:

• formuła dostosowana do skóry mieszanej i tłustej

• Tolerancja testowana pod kontrolą dermatologiczną i okulistyczną

• 4 w 1: oczyszcza, usuwa makijaż, rewitalizuje i oczyszcza

• 96% formuły ze składnikami pochodzenia naturalnego

Składniki: Aqua (woda), gliceryna, glicerydy kaprylowe/kapryśne PEG-6, alkohol benzylowy, polisorbat 20, kokamidopropylobetaina, akrylany / C10-30 alkiloakrylanowy krosspolimer, PEG-7 glicerol kokosowy, wodorotlenek sodu, etyloheksylogliceryna, tokoferol.

Pojemność: 500ml

 

Informacja od producenta odnośnie składu produktów:

“The BYPHASSE BACK TO BASICS products’ formula is composed of 95% natural origin ingredients. The remaining 5% of formula are ingredients like Sodium Laureth Sulfate, a surfactant widely used in cosmetic hair and body cleaning products; as well as Polyquaternium-10, used as a conditioning agent in hair cleaning products. The use of both ingredients is of course totally safe.”

 

 

Do kampanii zostanie wybranych 50 Ambasadorek, które otrzymają zestaw CZTERECH produktów przedstawionych powyżej.

Czas wysyłania formularzy: do 18.08 godz. 23:59

Wyniki ogłosimy do trzech dni po zakończeniu rejestracji.

Wszystkie szczegóły dotyczące kampanii ogłosimy po opublikowaniu listy zakwalifikowanych 🙂

 

Zapraszamy do obserwowania profilu @byphasse

Zaproś do udziału swoich znajomych!

Oznaczenia profili oraz hasztagi:

@byphasse

@ambasadorka_kosmetyczna

#byphasse #byphassepolska #byphassesummer #backtobasics #byphasseshowertime #byphassemicellar #ambasadorkakosmetyczna #skindetox #healthyskin #oilyskin #skóratłusta #skóramieszana #skórasucha #demakijaż #kosmetykinaturalne #pielęgnacja #bodycare #zdrowaskóra #nawilżenie #nowościkosmetyczne

 

Termin wysyłania zgłoszeń minął.